Cryptscam Abuse Explorer

Stay safe, check if wallets are scam!

Support us with a donation

Report number
8
Wallet balance
 BTC → 
Total received
 BTC → 
Transaction number
date
30 March 2022 Wednesday. 06:09:39 UTC
type
ransomware
scammer/abuser
Silva Gonzalez, Miguel Antonio <[email protected]>
country
United Kingdom
description
"Wir haben vor langer Zeit eine Malware / einen Virus namens Trojaner auf Ihrem Telefon und Ihrem elektronischen Gerät installiert, um Ihre Aktivitäten zu überwachen, während Sie Ihren Partner betrügen. Du hättest wissen sollen, dass du jemanden betrogen hast, der sich nie richtig um dich kümmert. Wir haben Video- und Audioaufnahmen von Ihrem Telefon und anderen elektronischen Geräten in Ihrer Nähe, die alles zerstören, wofür Sie gearbeitet haben."
source
bitcoinabuse
Site url
date
01 June 2020 Monday. 10:22:10 UTC
type
sextortion
scammer/abuser
Silva Gonzalez, Miguel Antonio [email protected]
country
Croatia
description
Pretpostavljam da ovo nisu dobre vijesti? Ali ne brinite se previše, tu je način na koji možemo riješiti problem privatnosti. Trebamo samo uplatnicu u Bitcoinu u iznosu od £6,999.00 GBP, što mislim da je s obzirom na okolnosti fer cijena. Plaćanje treba izvršiti na Bitcoin adresi u nastavku:
source
bitcoinabuse
Site url
date
01 June 2020 Monday. 07:10:30 UTC
type
blackmail scam
scammer/abuser
"Silva Gonzalez, Miguel Antonio" <[email protected]>
country
Croatia
description
Odavno smo na vaš telefon i elektronički uređaj postavili zlonamjerni softver / virus nazvan Trojan, nadzirajući vaše aktivnosti dok varate partnera. Trebala si znati varati nekoga kome je stalo do tebe nikad u pravu. Imamo video i audio snimke koje smo napravili s vašeg telefona i drugih elektroničkih uređaja oko vas koji će uništiti sve za što ste radili. To je utjecalo i na vaš pametni telefon putem usluge expl0it. Dakle, ne mislite ni jednu minutu da to možete zaobići ponovnom instaliranjem svog OS-a ili promjenom zaporke. Već ste zabilježeni. Nakon toga naš je zlonamjerni softver prikupio kontakte vaših partnera, e-poštu prijatelja i obitelji te kontakte na društvenim mrežama. Pretpostavljam da ovo nisu dobre vijesti? Ali ne brinite se previše, tu je način na koji možemo riješiti problem privatnosti. Trebamo samo uplatnicu u Bitcoinu u iznosu od £6,999.00 GBP, što mislim da je s obzirom na okolnosti fer cijena. Plaćanje treba izvršiti na Bitcoin adresi u nastavku: BITCOIN ADRESA ZA PLAĆANJE: 1AkNGfRmm4TNgUDKraKXJJaffmX3iwk9G7
source
bitcoinabuse
Site url
date
01 June 2020 Monday. 05:48:36 UTC
type
blackmail scam
scammer/abuser
country
Croatia
description
Classic blackmail phishing mail in Croatian language
source
bitcoinabuse
Site url
date
31 May 2020 Sunday. 20:14:07 UTC
type
sextortion
scammer/abuser
country
Croatia
description
Trebamo samo uplatnicu u Bitcoinu u iznosu od £6,999.00 GBP,
source
bitcoinabuse
Site url
date
31 May 2020 Sunday. 07:54:42 UTC
type
sextortion
country
Croatia
description
Pažnja: Pretpostavljam da se pitate zašto primate ovu poruku e-pošte? Bilo bi vrlo korisno za vašu privatnost ako je niste ignorirali. Odavno smo na vaš telefon i elektronički uređaj postavili zlonamjerni softver / virus nazvan Trojan, nadzirajući vaše aktivnosti dok varate partnera. Trebala si znati varati nekoga kome je stalo do tebe nikad u pravu. Imamo video i audio snimke koje smo napravili s vašeg telefona i drugih elektroničkih uređaja oko vas koji će uništiti sve za što ste radili. To je utjecalo i na vaš pametni telefon putem usluge expl0it. Dakle, ne mislite ni jednu minutu da to možete zaobići ponovnom instaliranjem svog OS-a ili promjenom zaporke. Već ste zabilježeni. Nakon toga naš je zlonamjerni softver prikupio kontakte vaših partnera, e-poštu prijatelja i obitelji te kontakte na društvenim mrežama. Pretpostavljam da ovo nisu dobre vijesti? Ali ne brinite se previše, tu je način na koji možemo riješiti problem privatnosti. Trebamo samo uplatnicu u Bitcoinu u iznosu od £6,999.00 GBP, što mislim da je s obzirom na okolnosti fer cijena. Plaćanje treba izvršiti na Bitcoin adresi u nastavku: BITCOIN ADRESA ZA PLAĆANJE: 1AkNGfRmm4TNgUDKraKXJJaffmX3iwk9G7
source
bitcoinabuse
Site url
date
30 May 2020 Saturday. 20:12:22 UTC
type
sextortion
scammer/abuser
country
Switzerland
description
Sextortion, spam mail.
source
bitcoinabuse
Site url
date
30 May 2020 Saturday. 14:48:13 UTC
type
blackmail scam
scammer/abuser
country
Croatia
description
Pretpostavljam da se pitate zašto primate ovu poruku e-pošte? Bilo bi vrlo korisno za vašu privatnost ako je niste ignorirali. Odavno smo na vaš telefon i elektronički uređaj postavili zlonamjerni softver / virus nazvan Trojan, nadzirajući vaše aktivnosti dok varate partnera. Trebala si znati varati nekoga kome je stalo do tebe nikad u pravu. Imamo video i audio snimke koje smo napravili s vašeg telefona i drugih elektroničkih uređaja oko vas koji će uništiti sve za što ste radili. To je utjecalo i na vaš pametni telefon putem usluge expl0it. Dakle, ne mislite ni jednu minutu da to možete zaobići ponovnom instaliranjem svog OS-a ili promjenom zaporke. Već ste zabilježeni. Nakon toga naš je zlonamjerni softver prikupio kontakte vaših partnera, e-poštu prijatelja i obitelji te kontakte na društvenim mrežama. Pretpostavljam da ovo nisu dobre vijesti? Ali ne brinite se previše, tu je način na koji možemo riješiti problem privatnosti. Trebamo samo uplatnicu u Bitcoinu u iznosu od £6,999.00 GBP, što mislim da je s obzirom na okolnosti fer cijena. Plaćanje treba izvršiti na Bitcoin adresi u nastavku:
source
bitcoinabuse
Site url