Cryptscam Abuse Explorer

Stay safe, check if wallets are scam!

Support us with a donation

Report number
11
Wallet balance
 BTC → 
Total received
 BTC → 
Transaction number
date
04 November 2020 Wednesday. 17:25:07 UTC
type
blackmail scam
scammer/abuser
country
Bulgaria
description
Wants money for some fake video of me: "Направих видео, което показва как се задоволявате в лявата половина на екрана, а в дясната половина виждате видеото, което сте гледали. С едно щракване на мишката мога да изпратя това видео до всички ваши имейли и контакти в социалните мрежи. Мога също да публикувам достъп до цялата ви електронна поща и съобщения, които използвате. Ако искате да предотвратите това, прехвърлете сумата от (1000 лв.) На моя биткойн адрес (ако не знаете как да направите това, пишете на google: Как да купя биткойни (BTC). Моите биткойн адреси (BTC портфейли) са: 1AsS8ZbiyMmirznfxy WfrF85KMtAd8bxCH Забележка: Адресът на портфейла трябва да се копира, като се премахне интервала между буквата y и буквата W. След получаване на плащането, ще изтрия видеоклипа и никога повече няма да ме чуете. Давам ви 72 часа да платите. Имам известие за четене на това писмо и таймерът ще работи, когато видите това писмо. Подаването на жалба някъде няма смисъл, тъй като този имейл не може да бъде проследяван като моя биткойн адрес. Не правя грешки."
source
bitcoinabuse
Site url
date
27 September 2020 Sunday. 11:32:21 UTC
type
blackmail scam
scammer/abuser
country
Bulgaria
description
Want money to delete some fake video of me. "Направих видео, което показва как се задоволявате в лявата половина на екрана, а в дясната половина виждате видеото, което сте гледали. С едно щракване на мишката мога да изпратя това видео до всички ваши имейли и контакти в социалните мрежи. Мога също да публикувам достъп до цялата ви електронна поща и съобщения, които използвате. Ако искате да предотвратите това, прехвърлете сумата от (1000 лв.) На моя биткойн адрес (ако не знаете как да направите това, пишете на google: Как да купя биткойни (BTC). Моите биткойн адреси (BTC портфейли) са: 1AsS8ZbiyMmirznfxy WfrF85KMtAd8bxCH Забележка: Адресът на портфейла трябва да се копира, като се премахне интервала между буквата y и буквата W. След получаване на плащането, ще изтрия видеоклипа и никога повече няма да ме чуете. Давам ви 72 часа да платите. Имам известие за четене на това писмо и таймерът ще работи, когато видите това писмо."
source
bitcoinabuse
Site url
date
20 September 2020 Sunday. 17:56:43 UTC
type
sextortion
scammer/abuser
country
Bulgaria
description
Здравейте! Аз съм хакер, който има достъп до вашата операционна система. Това означава, че имам пълен достъп до вашия акаунт. Ако искате да предотвратите това, прехвърлете сумата от (1000 лв.) На моя биткойн адрес (ако не знаете как да направите това, пишете на google: Как да купя биткойни (BTC). Моите биткойн адреси (BTC портфейли) са: 1AsS8ZbiyMmirznfxy WfrF85KMtAd8bxCH
source
bitcoinabuse
Site url
date
20 September 2020 Sunday. 15:54:23 UTC
type
ransomware
scammer/abuser
country
Bulgaria
description
Здравейте! Аз съм хакер, който има достъп до вашата операционна система. Това означава, че имам пълен достъп до вашия акаунт. Гледам те вече няколко месеца. Факт е, че сте били заразени със злонамерен софтуер чрез сайт за възрастни, който сте посетили. Ако не сте запознати с това, ще ви обясня. Троянски кон ми предоставя пълен достъп и контрол над компютър или друго устройство. Това означава, че мога да видя всичко на екрана ви, да включа камерата и микрофона, но вие не знаете за това. Имам достъп и до всичките ви контакти и цялата ви кореспонденция. Направих видео, което показва как се задоволявате в лявата половина на екрана, а в дясната половина виждате видеото, което сте гледали. С едно щракване на мишката мога да изпратя това видео до всички ваши имейли и контакти в социалните мрежи. Мога също да публикувам достъп до цялата ви електронна поща и съобщения, които използвате. Ако искате да предотвратите това, прехвърлете сумата от (1000 лв.) На моя биткойн адрес (ако не знаете как да направите това, пишете на google: Как да купя биткойни (BTC). Моите биткойн адреси (BTC портфейли) са: 1AsS8ZbiyMmirznfxy WfrF85KMtAd8bxCH Забележка: Адресът на портфейла трябва да се копира, като се премахне интервала между буквата y и буквата W. След получаване на плащането, ще изтрия видеоклипа и никога повече няма да ме чуете.Давам ви 72 часа да платите. Имам известие за четене на това писмо и таймерът ще работи, когато видите това писмо.Подаването на жалба някъде няма смисъл, тъй като този имейл не може да бъде проследяван като моя биткойн адрес. Не правя грешки. Ако открия, че сте споделили това съобщение с някой друг, видеоклипът ще бъде незабавно разпространен. На Ваше разположение!
source
bitcoinabuse
Site url
date
20 September 2020 Sunday. 12:20:48 UTC
type
blackmail scam
scammer/abuser
country
Netherlands
description
Аз съм хакер, който има достъп до вашата операционна система. Това означава, че имам пълен достъп до вашия акаунт. Гледам те вече няколко месеца. Факт е, че сте били заразени със злонамерен софтуер чрез сайт за възрастни, който сте посетили. Ако не сте запознати с това, ще ви обясня. Троянски кон ми предоставя пълен достъп и контрол над компютър или друго устройство. Това означава, че мога да видя всичко на екрана ви, да включа камерата и микрофона, но вие не знаете за това. Имам достъп и до всичките ви контакти и цялата ви кореспонденция. Направих видео, което показва как се задоволявате в лявата половина на екрана, а в дясната половина виждате видеото, което сте гледали. С едно щракване на мишката мога да изпратя това видео до всички ваши имейли и контакти в социалните мрежи. Мога също да публикувам достъп до цялата ви електронна поща и съобщения, които използвате. Ако искате да предотвратите това, прехвърлете сумата от (1000 лв.) На моя биткойн адрес (ако не знаете как да направите това, пишете на google: Как да купя биткойни (BTC). Моите биткойн адреси (BTC портфейли) са: 1AsS8ZbiyMmirznfxy WfrF85KMtAd8bxCH Забележка: Адресът на портфейла трябва да се копира, като се премахне интервала между буквата y и буквата W. След получаване на плащането, ще изтрия видеоклипа и никога повече няма да ме чуете. Давам ви 72 часа да платите. Имам известие за четене на това писмо и таймерът ще работи, когато видите това писмо. Подаването на жалба някъде няма смисъл, тъй като този имейл не може да бъде проследяван като моя биткойн адрес. Не правя грешки. Ако открия, че сте споделили това съобщение с някой друг, видеоклипът ще бъде незабавно разпространен. На Ваше разположение!
source
bitcoinabuse
Site url
date
19 September 2020 Saturday. 10:35:27 UTC
type
blackmail scam
scammer/abuser
country
Bulgaria
description
Don't pay to the scammer! Аз съм хакер, който има достъп до вашата операционна система. Това означава, че имам пълен достъп до вашия акаунт. Гледам те вече няколко месеца. ... Ако искате да предотвратите това, прехвърлете сумата от (1000 лв.) На моя биткойн адрес (ако не знаете как да направите това, пишете на google: Как да купя биткойни (BTC). Моите биткойн адреси (BTC портфейли) са: 1AsS8ZbiyMmirznfxy WfrF85KMtAd8bxCH Забележка: Адресът на портфейла трябва да се копира, като се премахне интервала между буквата y и буквата W.
source
bitcoinabuse
Site url
date
18 September 2020 Friday. 12:13:51 UTC
type
sextortion
scammer/abuser
country
Bulgaria
description
Заплашване с разпространение на видео с компрометиращи факти, Очаква плащане
source
bitcoinabuse
Site url
date
15 September 2020 Tuesday. 11:44:11 UTC
type
sextortion
scammer/abuser
country
Bulgaria
description
standard scenario "I have your masturbation video, send money to this bitcoin address"
source
bitcoinabuse
Site url
date
12 September 2020 Saturday. 13:37:17 UTC
type
sextortion
scammer/abuser
country
Bulgaria
description
They claim to have a fake video of me watching porn and masturbating,saying that i have to pay them money or else that video to the social media
source
bitcoinabuse
Site url
date
10 September 2020 Thursday. 15:33:04 UTC
type
blackmail scam
scammer/abuser
country
Bulgaria
description
Wants money to not share some fake video of me. === Направих видео, което показва как се задоволявате в лявата половина на екрана, а в дясната половина виждате видеото, което сте гледали. С едно щракване на мишката мога да изпратя това видео до всички ваши имейли и контакти в социалните мрежи. Мога също да публикувам достъп до цялата ви електронна поща и съобщения, които използвате. Ако искате да предотвратите това, прехвърлете сумата от (1000 лв.) На моя биткойн адрес (ако не знаете как да направите това, пишете на google: Как да купя биткойни (BTC). Моите биткойн адреси (BTC портфейли) са: 1AsS8ZbiyMmirznfxy WfrF85KMtAd8bxCH Забележка: Адресът на портфейла трябва да се копира, като се премахне интервала между буквата y и буквата W. След получаване на плащането, ще изтрия видеоклипа и никога повече няма да ме чуете. Давам ви 72 часа да платите. ===
source
bitcoinabuse
Site url
date
10 September 2020 Thursday. 15:26:12 UTC
type
sextortion
scammer/abuser
country
Bulgaria
description
written in bulgarian, has a video, wants money
source
bitcoinabuse
Site url