Cryptscam Abuse Explorer

Stay safe, check if wallets are scam!

Support us with a donation

Report number
21
Wallet balance
 BTC → 
Total received
 BTC → 
Transaction number
date
15 January 2021 Friday. 10:37:03 UTC
type
sextortion
scammer/abuser
Remi Higgins
country
Sweden
description
Claims to have watched me for months by using a trojans virus to access and control my device. Claims to have a split screen video of me next to adult video site, and my contacts to send it to. Wants $1100 USD through bitcoin within 50 hours.
source
bitcoinabuse
Site url
date
14 January 2021 Thursday. 20:20:05 UTC
type
ransomware
scammer/abuser
country
Sweden
description
Jag är en erfaren utvecklare som lyckades knäcka operativsystemet på min enhet. Jag har sett dig i flera månader. Mitt virus infekterade din enhet via en nyligen besökt webbplats för vuxna. Om du inte vet hur det fungerar delar jag detaljerna med dig. Trojan-viruset ger full åtkomst och kontroll över den enhet som används. Som ett resultat ser jag hela skärmen, slår på kameran och mikrofonen och vet inte ens om det. Dessutom har jag full tillgång till hela kontaktlistan och det sociala mediebiblioteket. Varför kunde inte antivirusprogrammet upptäcka skadlig programvara? Skadliga program använder en speciell drivrutin som uppdateras var fjärde timme så att antivirusprogrammet inte kan upptäcka det. Jag har bifogat en video som visar onani på vänster sida av skärmen och en video till höger som du såg då. Med ett enda klick kan jag skicka mina personliga videor direkt till min e-postadress och kontaktlista för sociala medier. Jag kan också dela uppgifter via e-post och messenger. Om du vill se till att det inte händer kan du: Överför $ 1100 (USD) till min Bitcoin-plånbok (om du inte vet hur du gör det kan du be Google om hjälp: "Köp Bitcoin"). Min Bitcoin-plånbok (BTC-plånbok): bc1qus9ft27et7f0r5qqjnymnczgt6x6e5rq5hpdzg När jag har tagit emot betalningen fortsätter jag att radera videon omedelbart och kan garantera att du lämnas ensam. Jag ger dig 50 timmar (drygt två dagar) för att slutföra betalningen. Jag får en automatisk varning efter att ha läst det här e-postmeddelandet. På samma sätt startar timern automatiskt efter att ha läst det aktuella e-postmeddelandet. Slösa inte din tid med att skicka svar eftersom det inte fungerar (avsändarens adress skapas automatiskt). Försök inte klaga någonstans eftersom den här texten och min bitcoinadress inte kan spåras ändå. Om jag upptäcker att du försöker dela det här e-postmeddelandet med någon annan skickar vi din privata video omedelbart så att alla kan se den.
source
bitcoinabuse
Site url
date
14 January 2021 Thursday. 14:42:54 UTC
type
sextortion
scammer/abuser
country
Sweden
description
Mail In Swedish: Hallå. Jag är en erfaren utvecklare som lyckades knäcka operativsystemet på min enhet. Jag har sett dig i flera månader. Mitt virus infekterade din enhet via en nyligen besökt webbplats för vuxna. Om du inte vet hur det fungerar delar jag detaljerna med dig. Trojan-viruset ger full åtkomst och kontroll över den enhet som används. Som ett resultat ser jag hela skärmen, slår på kameran och mikrofonen och vet inte ens om det. Dessutom har jag full tillgång till hela kontaktlistan och det sociala mediebiblioteket. Varför kunde inte antivirusprogrammet upptäcka skadlig programvara? Skadliga program använder en speciell drivrutin som uppdateras var fjärde timme så att antivirusprogrammet inte kan upptäcka det. Jag har bifogat en video som visar onani på vänster sida av skärmen och en video till höger som du såg då. Med ett enda klick kan jag skicka mina personliga videor direkt till min e-postadress och kontaktlista för sociala medier. Jag kan också dela uppgifter via e-post och messenger. Om du vill se till att det inte händer kan du: Överför $ 1400 (USD) till min Bitcoin-plånbok (om du inte vet hur du gör det kan du be Google om hjälp: "Köp Bitcoin"). Min Bitcoin-plånbok (BTC-plånbok): bc1qus9ft27et7f0r5qqjnymnczgt6x6e5rq5hpdzg ........."
source
bitcoinabuse
Site url
date
14 January 2021 Thursday. 11:31:19 UTC
type
ransomware
scammer/abuser
Kadence Robbins
country
Sweden
description
Hallå. Jag är en erfaren utvecklare som lyckades knäcka operativsystemet på min enhet. Jag har sett dig i flera månader. Mitt virus infekterade din enhet via en nyligen besökt webbplats för vuxna. Om du inte vet hur det fungerar delar jag detaljerna med dig. Trojan-viruset ger full åtkomst och kontroll över den enhet som används. Som ett resultat ser jag hela skärmen, slår på kameran och mikrofonen och vet inte ens om det. Dessutom har jag full tillgång till hela kontaktlistan och det sociala mediebiblioteket. Varför kunde inte antivirusprogrammet upptäcka skadlig programvara? Skadliga program använder en speciell drivrutin som uppdateras var fjärde timme så att antivirusprogrammet inte kan upptäcka det. Jag har bifogat en video som visar onani på vänster sida av skärmen och en video till höger som du såg då. Med ett enda klick kan jag skicka mina personliga videor direkt till min e-postadress och kontaktlista för sociala medier. Jag kan också dela uppgifter via e-post och messenger. Om du vill se till att det inte händer kan du: Överför $ 1100 (USD) till min Bitcoin-plånbok (om du inte vet hur du gör det kan du be Google om hjälp: "Köp Bitcoin"). Min Bitcoin-plånbok (BTC-plånbok): bc1qus9ft27et7f0r5qqjnymnczgt6x6e5rq5hpdzg
source
bitcoinabuse
Site url
date
14 January 2021 Thursday. 11:02:21 UTC
type
sextortion
scammer/abuser
country
Sweden
description
Standard bitcoin sextortion.
source
bitcoinabuse
Site url
date
14 January 2021 Thursday. 09:27:23 UTC
type
sextortion
scammer/abuser
sextortion
country
Sweden
description
sextortion
source
bitcoinabuse
Site url
date
14 January 2021 Thursday. 08:39:59 UTC
type
blackmail scam
scammer/abuser
Stella Graves <[email protected]>
country
Sweden
description
Return-Path: <[email protected]> Received: from timmy2-clean.inbox.com ([10.0.1.72]) by brat32.inbox.com (Cyrus 2.5-120) with LMTPA; Thu, 14 Jan 2021 04:32:58 +0200 Received: from localhost (ham2 [10.0.1.102]) by timmy2-clean.inbox.com (Postfix) with ESMTP id 2AD6C2C0013 for <[email protected]>; Thu, 14 Jan 2021 04:32:58 +0200 (EET) Received: from kas7.inbox.com ([10.0.1.97]) by localhost (ham2.inbox.com [10.0.1.100]) (spamfilter, port 25) with ESMTP id DQWS54aU8KGw for <[email protected]>; Thu, 14 Jan 2021 02:32:58 +0000 (UTC) Received: from EUR05-VI1-obe.outbound.protection.outlook.com (mail-vi1eur05hn2209.outbound.protection.outlook.com [52.100.175.209]) by timmy2-world.inbox.com (Postfix) with ESMTPS id DC774100053 for <[email protected]>; Thu, 14 Jan 2021 04:32:57 +0200 (EET) ARC-Seal: i=1; a=rsa-sha256; s=arcselector9901; d=microsoft.com; cv=none; Hallå. Jag är en erfaren utvecklare som lyckades knäcka operativsystemet på min enhet. Jag har sett dig i flera månader. Mitt virus infekterade din enhet via en nyligen besökt webbplats för vuxna. Om du inte vet hur det fungerar delar jag detaljerna med dig. Trojan-viruset ger full åtkomst och kontroll över den enhet som används. Som ett resultat ser jag hela skärmen, slår på kameran och mikrofonen och vet inte ens om det. Dessutom har jag full tillgång till hela kontaktlistan och det sociala mediebiblioteket. Varför kunde inte antivirusprogrammet upptäcka skadlig programvara? Skadliga program använder en speciell drivrutin som uppdateras var fjärde timme så att antivirusprogrammet inte kan upptäcka det. Jag har bifogat en video som visar onani på vänster sida av skärmen och en video till höger som du såg då.
source
bitcoinabuse
Site url
date
14 January 2021 Thursday. 06:39:08 UTC
type
ransomware
scammer/abuser
country
Sweden
description
Got ransomware email saying in Swedish: "pay 1100 $ to my bitcoin wallet or I will send email with video of you masturbating to all of your contacts within 50 hours".
source
bitcoinabuse
Site url
date
14 January 2021 Thursday. 00:47:27 UTC
type
sextortion
scammer/abuser
Trinity <[email protected]>
country
Sweden
description
Jag är en erfaren utvecklare som lyckades knäcka operativsystemet på min enhet. Jag har sett dig i flera månader. Mitt virus infekterade din enhet via en nyligen besökt webbplats för vuxna. Om du inte vet hur det fungerar delar jag detaljerna med dig. Trojan-viruset ger full åtkomst och kontroll över den enhet som används. Som ett resultat ser jag hela skärmen, slår på kameran och mikrofonen och vet inte ens om det. Dessutom har jag full tillgång till hela kontaktlistan och det sociala mediebiblioteket. Varför kunde inte antivirusprogrammet upptäcka skadlig programvara? Skadliga program använder en speciell drivrutin som uppdateras var fjärde timme så att antivirusprogrammet inte kan upptäcka det. Jag har bifogat en video som visar onani på vänster sida av skärmen och en video till höger som du såg då.
source
bitcoinabuse
Site url
date
13 January 2021 Wednesday. 22:00:09 UTC
type
sextortion
scammer/abuser
bc1qus9ft27et7f0r5qqjnymnczgt6x6e5rq5hpdzg
country
Sweden
description
Hallå. Jag är en erfaren utvecklare som lyckades knäcka operativsystemet på min enhet. Jag har sett dig i flera månader. Mitt virus infekterade din enhet via en nyligen besökt webbplats för vuxna. Om du inte vet hur det fungerar delar jag detaljerna med dig. Trojan-viruset ger full åtkomst och kontroll över den enhet som används. Som ett resultat ser jag hela skärmen, slår på kameran och mikrofonen och vet inte ens om det. Dessutom har jag full tillgång till hela kontaktlistan och det sociala mediebiblioteket. Varför kunde inte antivirusprogrammet upptäcka skadlig programvara? Skadliga program använder en speciell drivrutin som uppdateras var fjärde timme så att antivirusprogrammet inte kan upptäcka det. Jag har bifogat en video som visar onani på vänster sida av skärmen och en video till höger som du såg då. Med ett enda klick kan jag skicka mina personliga videor direkt till min e-postadress och kontaktlista för sociala medier. Jag kan också dela uppgifter via e-post och messenger. Om du vill se till att det inte händer kan du: Överför $ 1400 (USD) till min Bitcoin-plånbok (om du inte vet hur du gör det kan du be Google om hjälp: "Köp Bitcoin"). Min Bitcoin-plånbok (BTC-plånbok): bc1qus9ft27et7f0r5qqjnymnczgt6x6e5rq5hpdzg
source
bitcoinabuse
Site url
date
13 January 2021 Wednesday. 20:24:37 UTC
type
blackmail scam
scammer/abuser
41.212.7.158
country
Sweden
description
braindead gay with small dick trying to blackmail with FAKE HACKING
source
bitcoinabuse
Site url
date
13 January 2021 Wednesday. 18:38:16 UTC
type
sextortion
scammer/abuser
country
Sweden
description
Wants 1000 USD in bitcoin to not expose a "sensitive video". No proof that they actually have the video with which they are supposedly extorting.
source
bitcoinabuse
Site url
date
13 January 2021 Wednesday. 13:33:31 UTC
type
blackmail scam
scammer/abuser
country
United Kingdom
description
Sextortion scam in Swedish. Don't fall for the trick, they don't have any of your information. "Hallå. Jag är en erfaren utvecklare som lyckades knäcka operativsystemet på min enhet. Jag har sett dig i flera månader. Mitt virus infekterade din enhet via en nyligen besökt webbplats för vuxna. Om du inte vet hur det fungerar delar jag detaljerna med dig. Trojan-viruset ger full åtkomst och kontroll över den enhet som används. Som ett resultat ser jag hela skärmen, slår på kameran och mikrofonen och vet inte ens om det. Dessutom har jag full tillgång till hela kontaktlistan och det sociala mediebiblioteket. Varför kunde inte antivirusprogrammet upptäcka skadlig programvara? Skadliga program använder en speciell drivrutin som uppdateras var fjärde timme så att antivirusprogrammet inte kan upptäcka det. Jag har bifogat en video som visar onani på vänster sida av skärmen och en video till höger som du såg då. Med ett enda klick kan jag skicka mina personliga videor direkt till min e-postadress och kontaktlista för sociala medier. Jag kan också dela uppgifter via e-post och messenger. Om du vill se till att det inte händer kan du: Överför $ 1100 (USD) till min Bitcoin-plånbok (om du inte vet hur du gör det kan du be Google om hjälp: "Köp Bitcoin"). Min Bitcoin-plånbok (BTC-plånbok): bc1qus9ft27et7f0r5qqjnymnczgt6x6e5rq5hpdzg När jag har tagit emot betalningen fortsätter jag att radera videon omedelbart och kan garantera att du lämnas ensam. Jag ger dig 50 timmar (drygt två dagar) för att slutföra betalningen. Jag får en automatisk varning efter att ha läst det här e-postmeddelandet. På samma sätt startar timern automatiskt efter att ha läst det aktuella e-postmeddelandet. Slösa inte din tid med att skicka svar eftersom det inte fungerar (avsändarens adress skapas automatiskt). Försök inte klaga någonstans eftersom den här texten och min bitcoinadress inte kan spåras ändå."
source
bitcoinabuse
Site url
date
13 January 2021 Wednesday. 10:48:58 UTC
type
sextortion
scammer/abuser
Emmalynn <[email protected]>
country
Sweden
description
Överför $ 1200 (USD) till min Bitcoin-plånbok (om du inte vet hur du gör det kan du be Google om hjälp: "Köp Bitcoin"). Min Bitcoin-plånbok (BTC-plånbok): bc1qus9ft27et7f0r5qqjnymnczgt6x6e5rq5hpdzg
source
bitcoinabuse
Site url
date
13 January 2021 Wednesday. 09:44:27 UTC
type
blackmail scam
scammer/abuser
country
Åland
description
He wants 1100 but coins from me
source
bitcoinabuse
Site url
date
13 January 2021 Wednesday. 08:00:27 UTC
type
sextortion
scammer/abuser
country
Sweden
description
Jag är en erfaren utvecklare som lyckades knäcka operativsystemet på min enhet. Jag har sett dig i flera månader. Mitt virus infekterade din enhet via en nyligen besökt webbplats för vuxna. Om du inte vet hur det fungerar delar jag detaljerna med dig. Trojan-viruset ger full åtkomst och kontroll över den enhet som används. Som ett resultat ser jag hela skärmen, slår på kameran och mikrofonen och vet inte ens om det. Dessutom har jag full tillgång till hela kontaktlistan och det sociala mediebiblioteket. Varför kunde inte antivirusprogrammet upptäcka skadlig programvara? Skadliga program använder en speciell drivrutin som uppdateras var fjärde timme så att antivirusprogrammet inte kan upptäcka det. Jag har bifogat en video som visar onani på vänster sida av skärmen och en video till höger som du såg då.
source
bitcoinabuse
Site url
date
13 January 2021 Wednesday. 07:59:39 UTC
type
sextortion
scammer/abuser
country
Sweden
description
Jag är en erfaren utvecklare som lyckades knäcka operativsystemet på min enhet. Jag har sett dig i flera månader. Mitt virus infekterade din enhet via en nyligen besökt webbplats för vuxna. Om du inte vet hur det fungerar delar jag detaljerna med dig. Trojan-viruset ger full åtkomst och kontroll över den enhet som används. Som ett resultat ser jag hela skärmen, slår på kameran och mikrofonen och vet inte ens om det. Dessutom har jag full tillgång till hela kontaktlistan och det sociala mediebiblioteket.
source
bitcoinabuse
Site url
date
12 January 2021 Tuesday. 19:52:55 UTC
type
sextortion
scammer/abuser
country
Sweden
description
Sextortion
source
bitcoinabuse
Site url
date
12 January 2021 Tuesday. 19:44:52 UTC
type
blackmail scam
scammer/abuser
country
Sweden
description
Hallå. Jag är en erfaren utvecklare som lyckades knäcka operativsystemet på min enhet. jag har sett dig i flera månader. Mitt virus infekterade din enhet via en nyligen besökt webbplats för vuxna. Om du inte vet hur det fungerar delar jag detaljerna med dig. Trojan-viruset ger full åtkomst och kontroll över den enhet som används. Som ett resultat ser jag hela skärmen, slår på kameran och mikrofonen och vet inte ens om det. Dessutom har jag full tillgång till hela kontaktlistan och det sociala mediebiblioteket. Varför kunde inte antivirusprogrammet upptäcka skadlig programvara? Skadliga program använder en speciell drivrutin som uppdateras var fjärde timme så att antivirusprogrammet inte kan upptäcka det. Jag har bifogat en video som visar onani på vänster sida av skärmen och en video till höger som du såg då. Med ett enda klick kan jag skicka mina personliga videor direkt till min e-postadress och kontaktlista för sociala medier. Jag kan också dela uppgifter via e-post och messenger. Om du vill se till att det inte händer kan du: Överför $ 1100 (USD) till min Bitcoin-plånbok (om du inte vet hur du gör det kan du be Google om hjälp: "Köp Bitcoin"). ...
source
bitcoinabuse
Site url
date
12 January 2021 Tuesday. 17:23:46 UTC
type
sextortion
scammer/abuser
Received: from [41.218.201.191] envelope-from <[email protected]>
country
Sweden
description
Jag har bifogat en video som visar onani på vänster sida av skärmen och en video till höger som du såg då. Med ett enda klick kan jag skicka mina personliga videor direkt till min e-postadress och kontaktlista för sociala medier. Jag kan också dela uppgifter via e-post och messenger. Om du vill se till att det inte händer kan du: Överför $ 1500 (USD) till min Bitcoin-plånbok
source
bitcoinabuse
Site url